Fullt upp :)

Hej!
Var i skolan till halv fem för att plugga sen åkte jag till stallet och kom hem därifrån halv nio så har inte hunnit med så mycket. Jag red på banan och han var ganska fin i formen men jag var nöjd med honom! Hinner som sagt inte skriva så mycket ska sova nu!
kommer lite bilder från Alexandras "party":
Kram! :D
//Cornelia!

Plugg...

Hej!
Igår vilade Hallon och jag pluggade matte hela kvällen, sen idag så red syter så jag har inte vart alls istallet utan pluggat fysik! så Har inte så mycket att skriva! Aja, ha det bra! :D
(Fortsätter dunka musik!)
//Cornelia :D

Hallon :D

Även fast det hänt mycket i helgen har inte Hallon blivit bort glömd!
I fredags så fick han vila, då hann jag inte rida.
I lördags så longera jag, han fattade inte så mycket utan mest stog och kolla på mig, men jag får träna lite mer på det!
I dag så red jag på banan, och det blåste väldigt mycket så han vände mest rumpan till vinden men annars var han ganska fin!
Nu ska jag fortsätta kolla på Globen Horse Show på tv!
Chaoo!
//Cornelia :D

Första advent!

(Utan snö!)
//Cornelia!

Tillbaka!

Hej!
Nu kan jag sätta mig ner och skriva lite! Det var Globen Horse Show i fredags, Dressyr clinic. Sen var vi idag på första föreställningen då var det hoppning!
I dressyren hade vi ganska bra platser:
I hoppningen satt vi en våning upp:
Till nästa år kanske jag köper en biljett för att gå på alla shower varje dag! skulle vara kul, men det får bli nästa år!
köpte ingenting i annexet, har inge pengar så....
I lördags så var jag och mamma ute på äventyr. Först bort till mustang sen till älvsjö för att gå på gymnasiemässan. Blev intresserad av vissa linjer, fick massor med broschyrer från alla olika gymnasium så ska sätta mig och läa igenom dem. Sen så var vi faktiskt iväg till synsam för att göra en synundersökning. Jag var på hälsokontroll i torsdags hos sjuksyster och hon sa att jag borde gå till en optiker....:/
Aja, det var ganska lyckat ändå, först när jag kom in så kunde jag inte se mig själv i glasögon men jag får vänja mig vid tanken. Jag har tydligen ett synfel, det är inte stort men jag behöver glasögon emellanåt. Hoppas bara syninte blir värre........:S
//Cornelia!

Hallon ledsen....

hej!
Idag red jag på banan, igen.. och han va bättre idag. han får gå lite då och då nu, jag ska ju fortfarande hålla igång honom men när jag hinner. Sen försökte jag få en bild på honom men på alla bilder ser han så ledsen ut, sen när man går ner till ridbanan så får man dra honom med sig. Han tycker inte banan är kul längre.....
Imorgon har jag tagit ledigt från skolan för att åka och kolla "Globen horse show" ska se första showen i morgon då det är dressyr träning med någon känd ryttare, sen så tar vi en titt i annexet(stavning) också.
så imorgon hinner jag inte blogga! :D
//Cornelia!

Mer och Mer!

Hej!
Kolla precis på statestiken och ju fler inlägg ju fler visningar, Happy face*!
Hann inte blogga igår men syster red på banan och jag gav henne lite tips om vad jag gör när jag rider och så då hon ska få rida de dagarna jag är borta eller har mycket skol arbete och inte hinner med. Sen idag red jag på banan igen red lite mer i låg form och han hängde mest i handen så ska rida lite mer imogon och se hur han känns då! Ska dejta kudden nu! see ya! :D
//Cornelia!

^^


...

Nu är det slut med tävlingar för året! nästa tävling är i februari. men jag fick ett väldigt bra slut på tävlings säsongen med en dressyr vinst och en hyfsad hoppning!under vinter tränar vi inför nya tag. Nu blir det sängen!
Med Katten :D
//Cornelia!

Hopp KM!

Så igår var det KM och min syster hoppade först en för klass på 40cm som gick jätte bra en felfri runda med röd blå rosett :D
Sen hoppade jag en LD (80cm) som gick super han hoppade jätte fint och det känns att vi har utvecklats i hoppningen förutom att jag behöver plugga lite teknik då jag svänger helt fel på ett hinder och han stannar, det var då 4 fel men annars helt fel fritt!! :D
Tog inga bilder så, men kanske lägger ut filmen så kan ni skratta åt proffs hopp ryttaren, HAaha :D
//Cornelia!

Twilight :D

Var på bio i lördags med Saga och Alexandra och såg "Breaking dawn" den var super bra! Längtar till del 2!! :D

//Cornelia!

Miss!

Haha ! jag misslyckades med att blogga lite hela dagen men jag får väl blogg nu efter tre dagar utan blogg! jag gör enskillda inlägg om lördag och söndag.
Jag kan säga först att jag var på skoman i norrtälje i lördags och hittade ett par snygga skor:
//Cornelia!

Hallu!

Hej!
har vart lite dött på blogg fronten och jag är ledsen för det men imorgon så är jag ledig och är hemma och pluggar och då kommer det upp lite inlägg då och då!
nu blir det SEX AND THE CITY!
HeHe!
Cornelia!

Mycket.

hej!
Hinner inte skriva så mycket jag ska först nu åka till skoman sen kolla BREAKING DAWN!! med Alexandra och Saga så ska ducha och göra mig iordning nu så kanske hör av mig ikväll!!
:D
//Cornelia!

Ridning!

Torsdag-
Hade jätte mycket på dagen så jag kom sent till stallet, men jag ställde upp ett räcke och hoppade lite men det var jätte hårt på banan och kallt så han sprang och frusta hela tiden så det var inte så lyckat men han hoppade några bra "skutt".På söndag så hoppar min syster förklass (Clear round) på 40cm sen hoppar jag KM på LD (80cm).
Fredag-
Idag red jag bara en stund på banan för att lösgöra honom och han var fin jag är nöjd med honom! men imorgon så rider jag på morgonen, jag kanske sätter upp ett hinder för at känna lite på honom!
HAllon!
//Cornelia :D

Förlåt!

Jag är hemma hos Emma så har inte skrivit så mycket men kommer snart ett inlägg från ridningen igår och idag! men det är filmkväll med "The Girls"!!
Söta Emma!!
//Cornelia! :D

Mycket!

Hej! Ja, idag har det vart skola, utvecklings samtal och plugga till spanska prov imorgon så jag hann inte änns rida!! Så han fick vila idag. Men imorgon så måste jag ställa fram något hinder och testa lite med att komma rätt på hindret och kontrollera galoppen, så är målet att komma runt utan fel på söndag :) Aja ska fortsätta läsa min bok nu! :D //Cornelia :P

plugg!

Hej! Pluggat hela kvällen så har inte haft någon tid och nu ska jag sova så det blev dåligt med blogg! Sorry! :D

Måndag!

Hej!
Hallon vilar idag efter en lyckad helg! Tack till alla Grattis och stöd jag fått från alla håll, det värmer! :D
Har annars inte så mycket att skriva! beställde precis två böker från adlibris.se:
Tycker twilight filmerna är sjukt bra så hoppas på bökerna med!!
//Cornelia :D

...:D


Klubb Mästare!

HEj!
Idag som ni vet var det KM på hemmaplan, bara en klass LB:1. Det gick förvånads värt bra tycker jag!
Började med stress på dagen då det kom traktorer och sånt när vi skulle åka ner till tävlings platsen, men när vi väl kom ner 20 min försenade så ar tävlingen en halvtimme försenad!, men hann knoppa fint!
Aja, på framridningen var han super fin! gick på bra och bara lydde!! Inne på banan så var han lika loss och fin som på framridning, men såklart rider jag en rak inridning BREVID medellinjen!! som jag alltid gör men men även fast jag fick två 5:or i programet så red jag på.......67,241% som ledde till min första VINST!! :D
Vann KM idressyr! Ganska bra avslut på tävlings säsongen!! :D
Super nöjd!! :D (HAPPY FACE!)
//Cornelia :)

<3

THE Script - I'm Yours!
:D

Saknar!

IRLAND :D <3
//Cornelia :)

Dålig!

Hej!
Jag vet att jag är SUPER dålig på att blogga just nu!! Men nu får ni en liten fluckt hur de senaste dagarna har sätt ut!
-
-
-
-
TORSDAG RIDNING!
Jag förväntade mig att han skulle vara stel och bråkig som han hade vart dagen innan men tvärtom! HAn gick som en klocka han var fin i formen (Mitt favo-ord!) och hängde inte lika mycket i handen så jag var nöjd med honom. Det blev inga bilder på någon ritt för det är så mörkt och blir inge bra så!
-
-
-
-
FREDAG RIDNING!
Sen gick det nerför! Han var bråkig på onsdagen, fin på torsdagen och på fredagen lika jobbig som på onsdagen! krångligt! Men han var mycket mer hängande i handen och tog tag i bettet hela tiden :(
-
-
-
-
IDAG!
Idag var jag på Konfirmations träff från 11-15 så fick tid att rida sent så det var mörkt som vanligt! Men idag körde jag på teorin att han går bra varanan dag, och jag hade rätt! så i dag gick han då jätte bra som jag trott men då gäller det att han går bra imorgon också! Idag var han liksom tävlings klar att gå in på banan!!
-
-
-
Så det var lite om veckan! sen imorgon så är det då tävling! KM LB:1. Bloggar när jag kommer hem från det :D
Annars så har jag märkt att jag skriver BRA hela tiden!! kanske borde bytta ut det! haha :)
//Cornelia :D

Facebook tävling! :D

Klicka HÄR för att komma till tävlingen! :D

Onsdag!

Hej!
Har som sagt haft mycket för mig! Men jag hann rida idag också, tyvärr gick det inte alls bra! Han var super hård i munnen och vi bara bråkade men ska fortsätta eller försöka lösgöra honom imorgon så får vi hoppas han går okej på söndag (KM)!
//Cornelia :D

stressigt!

Hej! Kommer bli lite dåligt med inlägg i veckan då jag inte riktigt hinner med allting jag ska, så då kommer bloggen lite åt sidan. Jag red iallafall ut i dag och tanken var att galoppera på barnvallen men när man rider ut själv så blir han lite tittig trippar runt, men jag galopperade en bit! Hallon ser riktigt fin ut nu och han har fått den här fina halsen! Men, han är lite mullig men teorin är att han bygger på inför vintern! Haha! Imorgon ska jag till Stockholm på dagen sen komfermations grej på kvällen så får se om jag hinner blogga! // Cornelia :D

Vila!

Hallon vilar idag! skriver mera imorgon! :D
//Cornelia! :D

Igår och Idag!

Hej!
Igår hann jag inte skriva men jag red ut en stund med Åsa. Idag så blev det hoppning igen! fast med Åsa och Pelle. Gick jätte bra! Fick lite tips från Åsa och fått in lite teknik nu som att jag ska hålla ihop honom hella tiden och släppa på honom innan hindert, annars så har han laddat ända från att jag svängde upp mot hindret så nu känner jag mig säkrare och jag ser FAKTISKT fram emot KM i hoppning! haha, förvånat! ja, så kommer lite bilder här:
Suddig*!
//Cornelia!

Halloween!

Hej!
Efter hoppningen så åkte jag ner till stora stallet, för då är det dags för halloween-kväll med USS! Det blev spök runda i skogen och runda i spök huset (ridhuset)! Hoppas alla fick det bra!! Lite bilder sen sova!:
//Cornelia! :D

Hoppning :D

hej!
Idag stog hoppning på schemat, med Denice och Hamilton'!! Det var första gången sen jag hoppade 2 oktober........inte bra!! Men det gick super! Han var lite seg i början så man fick väcka honom lite innan hoppen. Vi körde lite omhoppnings svängar och tävling emot varandra :D Sen utmanade ödet och höjde upp till 1,10 och det klarade både Hallon och Hamilton gallant! Lite bilder från dagen:
Oj, ta det lungt med händerna Denice :D haha!
ingen komentar.................om sittsen......haha :D
//Cornelia! :D

Trött!

hej!
Har ont i hela kroppen efter en jobb-vecka! haha :D
Meja red Hallon idag så jag har inte träffat honom så mycket. jag anmälde mig precis till KM i både Hopp och dressyr. Denice och jag har pratat om att hoppa imorgon så förhoppningsvis kommer det blider från det imorgon!
Idag så jobbade jag halva dagen på häst kliniken och halva på smådjur! jag gick från häst till små sibiriska dvärg hamstrar! Jag har inte så mycket att skriva om idag eftersom jag vart på kliniken från 08.00 till 19.00 sen har jag puffat NeeNee så fullt upp! ;D
//Cornelia!

Besatt!!

hej!
snabbt inlägg ska sova så jag orkar upp till 06.15 imorgon!
Idag var det stall dag! Jag, syrran och Carro hjälpte till i stallet med att mocka och så sen red vi en lektion för Sara, lektionen gick jätte bra! bra för att han inte har gått ordentligt på ca två veckor. Han var fin i formen lyssnade på säte och hand. imorgon är det syster som rider och jag praktiserar hela dagen så dåligt med bloggande också! De senaste dagarna har jag suttit och rå glott på TWILIGHT! Dom är så bra! funderar på att börja läsa bökerna också! Aja tråkigt inlägg!
//Cornelia! :D

Hehe, ooppss!!

hej!
hann inte blogga igår kom hem sent och hade väldigt ont i kroppen!
Jag var ju på kliniken igår och det var kul att kolla hur det går till och lyssna och så, förutom att jag på första dagen (Igår) svimmar!! Det var så här att vi stog och tvättade en häst's sår som den hade på halsen och jag bara står där och håller i och helt plötsligt så blir det svart för ögonen och i nästa sekund så ligger jag på golvet med veterinärerna brevid mig..........! ganska misslyckat enligt mig!! Så jag var lite skakis hela dagen och idag känner jag av smärtorna av att ha smällt i sten golvet med ryggen och huvudet, skrapade även upp armen men inget illa! så det var en bra start på veckan!! jag var där idag med och hjälpte till och det gick bra!! Imorgon så är jag ledig från kliniken och ska hjälpa Sara i stallet och trimma lite på min ponny som har gått väldigt lungt de senaste dagarna. Sen tillbaka på kliniken på torsdag, fredag ledig!!
Saknar't! :D
//Cornelia!

RSS 2.0