Happy new year!

2012!!
Går och firar nu med Elvira, Blogg.se dampar jag ville igentligen lägga ut den vid 00.00 men blogg.se vill inte så! :/
Kram Cornelia :D

Happy face!

Är just nu hemma hos Elvira och myser, nu är ungefär 2 ½ timme kvar till nytt år och ny början. Hallon var för första gången ute i hagen idag och han var super glad :D
Ska nog börja rida någon dag här, jag och Denice har kollat in första tävlingen för "2012" på högbo kankse kommer inte riktigt ihåg, den är 4/2 typ klasserna LC:1 - LB:1 så hoppas Hallon känns fräsch till dess :D
Min egena "Levande basketboll" :D
//Cornelia :D

Hemma!

hallo!
Nu är jag hemma efter ett par mysiga dagar med tjejerna från irland :D
Lägger kankse upp bilder sen, är typ jätte trött, vi var uppe ganska länge och pratade. Så skriver mer imorgon innan jag åker på ännu mera äventyr :D
Kram Cornelia! :)

Lycklig chey!

Halloj!'
Idag så fick vi besök av hoslagaren och han tog bort gipset och sa att det såg fint ut. han satte på en sula och en sko så nu kan han gå ut i hagen och jag kan börja rida igång honom :D (Happy face!)
Var och red Midde idag igen och idag hade jag Alexandra med mig som fick rida Hampus, Charlottes 29 åriga ponnie :)
Midde gick bättre idag, man behöver rida honom typ 20-30 min innan han släpper lite i munen och börjar söka sig neråt, sen är han jätte fin :). I morgon bär det av till Åkersberga då jag och Alexandra ska träffa två från Irlands resan som var typ ett halvår sen. Så vi åker imorgon och kommer hem på Fredag. Tror inte det kommer bli så mycket blogg men bloggar sen när jag kommit hem på fredag :D
Söta tjejjor :D
//Cornelia!

One Direction :D

Kram Cornelia ;)

Trötter!

Hallå.
Igår så flängde jag runt lite, till stora stallet och hjälpa USS med en aktivitet sen hem till Linn med tjejerna och mysa med film (jag somnade :/) Sen åkte vi iväg och jag fick äntlingen rida! Jag red midde på deras ute bana och han är något helt annat än Hallon, typ lite mera fart i benen och har helst huvudet uppe i luften. Men när jag ridit ett tag så var han jätte fin! Det blev inga bilder när jag red för det var svart ute. Sen när jag kom hem så somnade jag i soffan, så därför blev det ingen blogg igår. Nu ska jag gå upp till stallet och gå med Hallon sen ska jag ner till stora stallet och hjälpa till då USS ha en aktivitet. Ha det Gött! :D
Midde :D
//Cornelia!

oopsi.

'hallo!
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag, jag har flängt lite fram och tillbaka. My little day:
Först ner till det andra stallet, då min pappa fyllde år för ett tag sen och av mamma fick han en ridlektion med programridning efter det. han tyckte det var super kul! Sen upp till Hallon stallet, idag så gick jag inte med honom utan jag släppte ut honom på ridbanan och stängde för så fick han gå och strosa runt som han ville. På tal om Hallon så kommer hovslagaren imorgon och tar bort gipset och kollar om det har läkt så kanske vi kan börja rida, eller iallafall skritta. Hoppas hoppas, peppar peppar! Sen bärde det av till Arninge för att byta lite julklappar och inhandla lite saker som på HM, hehe! Det går typ inte att gå ut därifrån utan att ha köpt något. Sen har jag bara legat och slöat framför datan. Men det är en dag imorgon också, så då ska jag träffa på några kompisar från skolan sen får vi se vad som händer!
Ha det bra :D
Köpte en kofta att mysa i :D
//Cornelia!

Pumped up kicks.

Kram Cornelia! :D

Hälsa på Hallon på morgonen :D

halloj!
Hoppas alla hade en mysig jul! Det hade iallafall jag :)
Jag var och tog ut hästarna för ett tag sen och så gick jag lite med Hallon och nu tog jag lite bilder:
enjoy :D
Söta vi är, haha :D
Kram Cornelia!

Love it!

Kollade på kalle anka och min favorit är nog
Mössens arbetar sång :D
Så Söta :D
Kram Cornelia :3

yeey!

Och i julklapp så fick jag en efter längtad ONE PIECE!
Tog "lite" söta bilder med den:
Lyklig Chey! :D

<3

När jag tänker på kärlek, så tänker jag på ditt namn.

Kram Cornelia!

Jul! :!

Hej!
Idag så har ju ingen missat att det är JUL och släkten har vart här och firat med julklappar och jul mat så vi har haft det jätte mysigt, skriver mera om det sen. Var upp till stallet och gick med Hallon imorse, var där alldeles snys oxå. Nu mera brukar jag stänga ridbanan och släpper lös honom, så springer han efter mig när jag har morötter i fickorna. Han måste oxå få ha lite kul!
Nä, skriver mera snart!
God jul!
//Cornelia :)

Nickelback :!


RIDABSTINENS!

Hej!
Fick se ett jätte gulligt inlägg som Elin lagt ut på bloggen! :3
Ni kan även gå in på hennes blogg som jag har länkat men den är också HÄR!
Hallon bara går och går och nu när det är lov och jag inte kan rida så blir jag jätte uttråkad vet inte vad jag ska göra! Jag har faktisk kollat runt lite hos mina närmaste häst vänner om de kan tänka sig att jag kan rida lite, men vi får se med det! Jag är van vid att vara ute hela dagarna med hästen! så blev så konstigt nu när jag inte kan rida!
Ska nog gå och se en film för att döda tid! hade bra! :D
Kram Cornelia :D

Halloj :)

Hej Cornelias söta läsare!
Tänkte att eftersom Hallon är skadad och Cornelia inte vet vad hon ska skriva gör jag Elin Mannerfeldt en liten uppdatering här.
Just nu sitter Cornelia här brevid mig med några andra kompisar och vi kollar på film och har trevligt, firar att vi har lov nu :)
Tänkte berätta lite om mig och mina hästar, jag heter då Elin Mannerfeldt och går i samma skola som Cornelia och vi rider för samma klubb.
Jag har två egna hästar. Salix Midnight Special "Madde" sto född 1992 som jag lånat ut till ridskolan i Rimbo och Valentin Bugg "Bugg" val född 06 som jag utbildar och tävlar. I höstasnär Cornelia var iväg och tävlade lag var Bugg och jag en av lagmedlemarna och även i våras i allsvenskan div III red jag i samma lag som henne men på en annan häst.
Cornelia och jag har gått i samma skola sen vi började F1:an och vi känner varandra bra och hon är en superbra kompis, både i skolan och stallet. Får man chansen att va kompis med Cornelia ska man ta den.
Super tjej helt enkelt <3
Det var lite om mig :)
//Elin

young, wild & free :D

//Cornelia :3

Går och går och går.....

Hej!
nu åker vi till stallet på morgonen innan skolan för att gå med Hallon och direkt efter skolan tillbaka att gå med Hallon så han inte får något problem med magen för att han står still ofta!
Nu när första snön kom så var vi ute på ridbanan och gick och han stannar och lägger sig ner, han tyckte det var super mysigt med snö! :D
Imorgon slutar skolan inför JULLOV! så skönt, har ganska mycket inplanerat!
see you later! :D
//Cornelia! :)

Sjukrapport!

Hallå?!
Då kommer jag med glad nyheter och dåliga nyheter!
Glada först, Hallon går mycket bättre nu på hårt underlag och han är alltid lika glad!
Dåliga, Hovslagaren var där idag och har gipsat om så nu ska det läka och då måste han stå på boxvila till 27 då tar vi av det och ser hur det har läkt!
Så ingen ridning utan bara promenader morgon och kväll :/
Jag kommer fortsätta uppdatera lite då och då eftersom jag inte har så mycket att skriva om när Hallon är trasig!
Jag ska gå och sova nu, ha det så bra allihopa! :D
söt!
//Cornelia! :D'

Love comes back to you...

<3

boxvila :/

Hallå!
Hallon står ju på boxvila så jag har vart ner några gånger under dagen och gått med honom och gosat lite! vi gipsade hoven imorse så kommer hovslagaren imorgn och tittar till han! Annars har jag suttit och pluggat hela dagen. Får se hur det blir med Hallon om det kan läka ihop någon gång! kommer med sjuk rapport imorgon! :)
Kram :D
//Cornelia!

Run kid Run!


Hallon.....

Hej :/
Imorse när vi skulle ta ut hästarna innan skolan, så ville inte Hallon gå på sin hov. Han har inte var halt de senaste fyra dagarna och idag hade han så ont så han inte kunde gå?!
Så mamma satte igång att ringa hovslagare som kom senare på dagen och visade på att Hallon var varm om hoven och var väldigt öm. Han kände lite också så det började blöda igenom hoven igen?! Han hade exakt samma sak förra tisdagen och nu blöder det mer! så nu står han med linda och silvertejp och imorgon så gipsar vi det. förhoppnings vis blir det bra efter andra gången med gips. Så det blir box vila för min lilla tottis tills på söndag då kommer en hovslagare ut igen för att kolla på det. Troligtvis har han trampat på en tappsko som ligger någonstans i hagen som har tryck in i hans hov så att det blev en blödning. Har inte ridit på en vecka nu och imorgon ska vi bara ut och gå med honom på stall planen, om han vill gå alltså!
Var ner och köpte lite stretch lindor :D
Hoppas ni har det bra :D
//Cornelia!

kvar i skolan!

hej, halloj!
dagarna går och man panik pluggar inför betygen som sätts på måndag, så stannade kvar i skolan till kl 18 igår och idag så mamma var snäll och mockad och gjorde mat till Hallon! kommer säkert skriva mera i helgen då jag har mera tid till lite fritid! :D
Flummiga tjejer kvar i skolan:
<3
//Cornelia! :D

Samma!

halloj!
Hallon vilar och jag jobbar skol arbete hela tiden så det händer inte så mycket just nu!
Ska försöka rida på lördag första gången efter en vecka, så får se om han är helt hyper eller inte orkar något. Tar lite bilder då, så slipper ni gammla och tråkiga bilder!
Aja ha det så bra så länge! :D
:D
//Cornelia!

The script!


Hallon glad :D

Idag kom hovslagaren och det ser bra ut! han satte i en sula och nu kan vi börja rida! :D
Så på lördag kör vi ner till ridhuset och så får jag börja rida igång honom, han har inte direkt deppat över att få slippa anstränga sig varje dag, haha! bara han har mat är han alltid nöjd!
//Cornelia! :D

GavinDeGraw!


Söt du é...

Vad skulle jag göra utan dig, Elvira :D<3

Tänkte!

Jag kommer såklart fortsätta att upptadera om Hallon men tänkte lägga upp lite musik också, jag har ett problem att mina youtube klipp bild blir halv och jag vet inte hur man ändrar bort det?! så om någon gullig människa vet så får ni gärna komentera! Kommer upp musik även fast det är halv bild så! :D
Kram Cornelia! :D

Fullt!

Hej!
Var på konfirmation sen hem så kom farmor och farfar och vi firade lite födelsedagar! Fick jätte fina saker, som john Whitaker hjälmen som jag har suktat efter ett tag!:
Yeeeea!! :D
Sen ett par john whitaker ridbyxor helskodda!:
Super nöjd! :D
Va ner och tog in hästarna och pussade på Hallon, hovslagaren kommer på måndag och sätter i en sula sen kan vi förhoppnings börja rida efter det :D
//Cornelia!

Coldplay!

:D

Dålig uppdatering!

Hej!
Har inte så mycket att skriva om nu när hallon är illa så vilar han och jag åker bara dit för att mocka, göra mat och kolla till honom. Iallafall så ska jag på konfermations grej imorgon och så kommer släktingar och firar mig :D
kanske rider honom imorgon men det är inte säkert! La på nytt gips idag och det ser fint ut! Men jag kanske hör av mig imorgon efter alla händelser! see ya! :D
//Cornelia!

Hallon illa igen :/

hej!
Imorse när Sara skulle ta ut hästarna så kunde stackars hallon inte gå! Som tur var Saras hovslagare påväg och kolla på honom och då hade han en blödning i hoven som han gipsade om. Var ner till han och han vill helst inte gå på foten men han kan, han fick då vila det är ändå så pass hårt på banan så det går inte att rida där! Var ner för en timme sen och gosade lite med honom:
Hälsar på honom imorgon igen! :D
//Cornelia!

Yeeea!

Hej, alla söta! :D
Idag är det min stora dag! MY BIRTHDAY! :D
Firat med Elvira och familjen med tårta och presenter och tack för alla GRATTIS! :D
Hehe, glad tjeeej!
Mina kära förldrar gav mig pikeur mössan och en Mountain Horse dun väst:
Tackiiii!
Super nöjd med dagen, TACK ALLA! :D
Kram Cornelia! :D <3

Dalarna!

Kommer lite bilder från dalarna när jag var ute och gick till sjön:
(haha)
//Cornelia!

Glajjer!

Mina glasögon har kommit hem nu! :D
Kommer en bättre bild.....någon gång! :D
//Cornelia!

:3

hej!
Tillbaka i blogg livet, var i dalarna och firade lite födelsedagar! Mormor och Morfar hade vart i leksand på en häst affär och inhandlat ett vit schabrak:
och ett Hackamore:
Till lilla mig! :3
Blev ingen hoppträning med midde, så jag åkte ner och hoppade min ponniie istället! med Elvira och Coffee. det gick super, körde några klassiska Hallon hopp! haha. blev tyvärr inga bilder! idag så vilade han, jag har vart hemma och pluggat och så! Ska gå och sussa, see ya! :D
//Cornelia!

GG!

Kollar GossipGirl!
//Cornelia!

blåsigt :o

Hej!
Lika mycket att göra idag som igår, var i skolan till fyra sen till stallet men det var så äkligt väder så han fick ledigt! Imorgon hinner jag skolan sen rida sen åker jag till dalarna och firar min mormors födelsedag, så kommer hem på söndag och då åker jag direkt till en hopplektion då jag hoppar en komipis häst, så jag hör av mig med bilder från träningen på söndag! Ha en mysig helg! :D
Haha, hittade en gammal bild på mig och Linn :D
//Cornelia!

RSS 2.0